top of page

Рамо

Frozen-Shoulder-Cyclone-Slider.jpg

При какви състояния можем да ви помогнем?

  • Изкълчване на РС

  • Увреди на ротаторния маншон

  • Замръзнало рамо

  • Бурсит

  • Артрит и др.

Нараняването на рамото може да окаже влияние на всеки аспект от ежедневието ви, да попречи на физическата работа или спорт. 

 

Ние предлагаме пълен набор от услуги за диагностика и лечение на травми и контузии на горните крайници, за да ви помогнем бързо да възстановите активността и увереността си.

 

Независимо дали болката в рамото ви е хронична или сега сте претърпели травма и изпитвате остра болка, екипът ни ще ви помогме.

 

Необходимо е да проведете първоначална консултация, по време, на която някой от нашите специалисти ще определи от какво лечение имате нужда.

 

В много случаи може да се нуждаете само от почивка или леки упражнения. Ако обаче състоянието ви е по-сложно, може да се наложи комплексно лечение, което може да включва: инжекционна терапия с растежни фактори (PRP), апаратна физиотерапия, кинезитерапия, медицинско лечение или операция.

Ние ще ви подкрепяме във всяка стъпка до пълното възстановяване.

 

За да разберете как можем да Ви помогнем да намерите лечението, което е най-подходящо за Вашето състояние, свържете се с нас днес, като се обадите на телефон 0895796454 или ни пишете на office@sportmed.bg.

Вижте още:

PT_1.jpg
Физиотерапия и рехабилитация
bottom of page