Анализ на стойка и ходила

Неправилната стойка може да се превърне в сериозен здравословен проблем, тъй като води до болки в гърба, кръста, врата, таза, коленете, глезените, стъпалата.

В МЦ "СпортМед" извършваме пълен анализ на ходилата, стойката, сводовете и баланс на тялото, благодарение на финландската технология FootBalance, разпространена на 6 континента и над 50 държави. Непосредствено след анализът, екипът ни може да ви изготви напълно индивидуални стелки, ако е необходимо.

Екипът ни се състои от лекари и кинезитерапевти с богат опит в диагностиката и лечението на гръбначни изкривявания и деформирани сводове.

 

Ние сме сертифицирани специалисти на FootBalance.

Запазете час за анализ на стойка и ходила, като се обадите на телефон 0895796454 или 02/850 40 46 или ни пишете на office@sportmed.bg.

Какво е FootBalance?

FootBalance е финландска марка, разпространена на 6 континента в над 50 държави. Фирмата предлага машина за анализ на ходилата и изработване на индивидуални стелки 100% по мярка, които се изработват на място за 10 минути. 

Компанията е създадена преди 15 години от Ерки Хакала, подиатрист с дългогодишна болнична практика. По онова време и при тях са ползвали старата технология, позната и у нас, за направа на индивидуални стелки, с вземане на отпечатък, правене на калъп, и готови стелки след около 2 седмици. Помислил, че би било добре, ако се измисли технология, която да позволява направата на стелките да става на момента, за да не се разкарват пациентите. До момента няма друга технология, която да прави анализ и да изработва стелки на място за по-малко от 10 минути. Използваните материали позволяват стелките да бъдат динамични, с цел активиране мускулите на стъпалото. Има разработени 4 модела за различни спортове, 5 модела за елегантни обувки и обувки с ток и 4 медицински модела за хора с тежки изкривявания, диабетно стъпало и скъсени крайници.

FootBalance ни дава възможност да увеличим броя на доволните клиенти, като им направим стелки и поставим ходилата им в неутрална позиция. По този начин навигираме ходилата да стъпват правилно, подкрепяме сводовете, коригираме стойката и се грижим за здравето на краката, а оттам и за цялото тяло.

Какво включва анализът на стойка и ходила? Вижте:

Предстоящи анализи на

стойка и ходила в страната

29.07.2021г.

Запазете час на телефон:

0877 48 48 41