top of page

Таз

hipPain.jpg

Нараняването на рамото може да окаже влияние на всеки аспект от ежедневието ви, да попречи на физическата работа или спорт. 

 

Ние предлагаме пълен набор от услуги за диагностика и лечение на травми и контузии на горните крайници, за да ви помогнем бързо да възстановите активността и увереността си.

 

Независимо дали болката в рамото ви е хронична или сега сте претърпели травма и изпитвате остра болка, екипът ни ще ви помогме.

 

Необходимо е да проведете първоначална консултация, по време, на която някой от нашите специалисти ще определи от какво лечение имате нужда.

 

В много случаи може да се нуждаете само от почивка или леки упражнения. Ако обаче състоянието ви е по-сложно, може да се наложи комплексно лечение, което може да включва: инжекционна терапия с растежни фактори (PRP), апаратна физиотерапия, кинезитерапия, медицинско лечение или операция.

Ние ще ви подкрепяме във всяка стъпка до пълното възстановяване.

 

За да разберете как можем да Ви помогнем да намерите лечението, което е най-подходящо за Вашето състояние, свържете се с нас днес, като се обадите на телефон 0895796454 или ни пишете на office@sportmed.bg.

При какви състояния можем да ви помогнем?

  • Коксартроза

  • Импинджмънт синдром

  • Бурсит

bottom of page