ПЛАЗМОЛИФТИНГ - Революционно откритие на руски учени.

Updated: Nov 3, 2019Промоционални цени в периода 15.10.2019г - 31.12.2019г.

Плазмотерапия на лице + подарък една зона по избор /шия или длани/ - 300 лв.

Използвайки уникалната способност на факторите на растежа да влияят на регенеративните процеси, руските учени: професор д.м.н. Ахмеров Р.Р. и к.м.н. Зарудий Р.Ф., са разработили медицинска методика, която може да бъде наречена съвременен „елексир на младостта”. Плазмолифтинг (Plasmolifting™) – това е името, дадено от учените новата техника, в действителност, по същество, се явява усъвършенствана форма на отдавна известната технология за лечение с плазма – аутоплазмотерапия.


Плазмолифтингът се основава на принципите на PRP-терапията (Platelet Rich Plasma – богата на тромбоцити плазма), тоест на използването на елементи изолирани от плазмата: хормони, протеини и витамини, които в комплекс с тромбоцитите ускоряват регенерацията на тъканите и обновяването на клетките. Кожата става по- хидратирана, еластична , тонизирана , върху нея намалява количеството на бръчките и старческите петна.


Същността на метода Плазмолифтинг се състои в инжектиране, на фракция от кръвта – плазма, което позволява да се стартира процес за обновяване на клетките. По време на процедурата, от пациента, се взима минимално количеството кръв, което не създава пречки за нормалното функциониране на организма.


За получаване на плазма, имаща високи терапевтични свойства, е необходима специална обработка на кръвта – центрофугиране в специализирани биотехнологични епруветки. Инжектирана, в кожата, плазмата нормализира тъканното дишане, регулира водния баланс, стимулира образуването на колаген, еластан и междуклетъчно вещество. След процедурата се активизира защитната система на кожата, започва ускорено заживяване и възстановяване на тъканите.


Показания: